Hos Helsebixen ønsker vi at være en webbutik med det størst mulige sortiment, sammenholdt med at vi ønsker at give gratis fragt, giver det nogle udfordringer på en række varer hvor prisen per styk er lav og vægten er høj. Det koster os nemlig markant mere at behandle en tung ordre end en let ordre. Derfor har vi ved en meget lille del af vores særligt tunge eller uhåndterlige varer (såsom mel, frø, tunge glas, varer som går i stykker under fragt eller lign.) er vi nødt til at opkræve DKK ,- for håndtering. Der er derfor tale om et håndteringsgebyr og ikke en ekstra fragtomkostning.
Vi gør dette for at holde det simpelt for alle. Vi mener at det er fair at vi tilbyder alle varer, selv de tunge i vores sortiment. På de tunge varer, tager vi så et tung vare gebyr. Vi håber på din forståelse af dette, og at i støtter op om målet med et stort sortiment, da alternativet er at vi som en lang række af vores konkurrenter holder op med at sælge disse vare. Det ønsker vi ikke.
Vores mål er at gøre det så nemt og billigt for dig som muligt - men vi ønsker trods alt ikke at tabe penge.
Om produktet
Fødevare Semper Glutenfri Havrebrød 300 g er et lækkert og sprødt havrebrød med en sprød skorpe med havretopping, og så det helt uden gluten.
Brødet giver dig en fantastisk smag af havre og er rig på fuldkorn, så du kan nyde den lækre smag og luftige tekstur.
Forkæl dig selv med et lækkert brød, der er lavet både gluten- og laktosefri men med et rigt fiberindhold.
Nyd den rene smag af havre med dette brød, der passer perfekt til morgenbordet, til suppe, til sandwich eller andet.
Sæt tænderne i den sprøde skorpe af dette brød, som både er nøglehulsmærket og indeholder 55% havre.
Værd at vide
Gluten- og laktosefri
Nøglehulsmærket
Perfekt til morgen, middag og aften
Anvendelse af Semper Glutenfri Havrebrød
OBS. Brødet skal opvarmes før det spises. Opvarm brødet i 15 min ved 150 grader celsius i en varm ovn eller i 60 sekunder i en mikroovn ved 900 watt.
Når brødet er lunet bør det ligge i 5 minutter før du skære det i skiver.
Dette brød kan let igennem i en tæt pose i 3 dage, eller frys de enkelte skiver ned for længere holdbarhed.