I denne kategori finder du vores udvalg er lækkert, smagfuldt chokolade, i den bedste kvalitet!
Læs meget mere om Chokolade her >>
Gode tilbud?
Find de skønneste tilbud og aktuelle kampagner lige nu
Se her-og-nu tilbud Se alle tilbud >Filter
Tilbage
Hvad er tung vare gebyret?
Hos Helsebixen ønsker vi at være en webbutik med det størst mulige sortiment, sammenholdt med at vi ønsker at give gratis fragt, giver det nogle udfordringer på en række varer hvor prisen per styk er lav og vægten er høj. Det koster os nemlig markant mere at behandle en tung ordre end en let ordre. Derfor har vi ved en meget lille del af vores særligt tunge eller uhåndterlige varer (såsom mel, frø, tunge glas, varer som går i stykker under fragt eller lign.) er vi nødt til at opkræve DKK ,- for håndtering.
Der er derfor tale om et håndteringsgebyr og ikke en ekstra fragtomkostning.
Vi gør dette for at holde det simpelt for alle. Vi mener at det er fair at vi tilbyder alle varer, selv de tunge i vores sortiment. På de tunge varer, tager vi så et tung vare gebyr. Vi håber på din forståelse af dette, og at i støtter op om målet med et stort sortiment, da alternativet er at vi som en lang række af vores konkurrenter holder op med at sælge disse vare. Det ønsker vi ikke.
Vores mål er at gøre det så nemt og billigt for dig som muligt - men vi ønsker trods alt ikke at tabe penge.
Sortering
Fremstilling af chokolade
De fleste af os elsker chokolade, og den kan efterhånden købes i mange forskellige afskygninger.Men hvordan bliver den populære chokolade egentlig fremstillet?
Chokolade er lavet på bønner fra Theobroma cacao - også kaldet for kakaotræet.
Kakaobønnerne fra kakaotræet ristes. Under denne process frembringer man den velkendte chokolade aroma og afskaller herefter bønnerne og formaler dem til kakaomasse.
Kakaomassen forarbejdes herefter videre til chokolade eller presses til kakaopulver og kakaosmør.
Den spisechokolade, som vi ofte er kendte med, bliver tilsat ekstra kakaosmør, sukker, lecithin samt smagsstoffer som f.eks. vanilje.
Hvor kommer chokolade fra?
Chokoladen har rødder tilbage til Mellemamerika, hvor indianerne lavede en kold drik med kakao.Det var spanierne der fik ideen fra mayaindianerne til, at lave den søde, varme kakaodrik og tog den med til Europa tilbage i 1500 tallet.
Brug for hjælp?
Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.